webPortal STIJENA

Sin od roditelja ukrao 14.300 maraka!

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Z. A. (20) iz Bileće zbog sumnje da je iz "šteka" svojih roditelja ukrao oko 14.300 maraka!

U prijavi, koja je dostavljena Okružnom tužilaštvu u Trebinju, navodi se da je Z. A. u proteklih godinu dana u više navrata "ćopao" novac iz svoje kuće u selu Prijevor kod Bileće.

- Riječ je o ušteđevini koju su njegovi roditelji marljivim radom godinama sticali. Potkradanje je trajalo sve do 31. marta ove godine, odnosno do trenutka kada se S. A., otac osumnjičenog, odlučio da sve prijavi policiji. U prijavi je naveo da je nepoznata osoba u periodu od 26. do 31. marta iz kuće ukrala veći iznos novca - kazao je za Press RS izvor blizak tužilaštvu.

On navodi da je u kući izvršen uviđaj, ali kako nisu pronađeni nikakvi tragovi provale istražioci su posumnjali da je za krađu odgovoran neko od ukućana. Ubrzo, sumnja je pala na sina koji je na kraju priznao policiji da je više od godinu dana potkradao roditelje.

(haber.ba)

Pročitajte i.....

Written on 03/01/2013, 13:45 by admin
bliznakinje-se-porodile-na-isti-danDvije majke-bliznakinje iz Ohioa porodile su se posljednjeg dana 2012. godine sa svega dva sata razlike. Lokalni mediji prenose da 19-godišnje majke Aimee i Ashlee Nelson nisu planirale istovremeni...
Written on 28/02/2013, 19:37 by admin
sretan-dan-nezavisnosti-bosne-i-hercegovine Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine svim njenim građanima i svima koji ovu zemlju smatraju svojom. Nek smo vazda puni Bosne a i Bosna puna nas.
Written on 22/05/2014, 15:23 by emir
izvjestaj-o-izvrsenoj-akciji-prikupljanja-pomoci-u-stijeni-za-ugrozena-podrucjaNa inicijativu udruženja građana „Pozitiva“ Cazin,  izvršena je akcija prikupljanja i dostavljanje pomoći za ugrožena područja u  BiH. Akcija je izvedena na području MZ Stijena u sladištu...
left

Zabava

Linkovi