webPortal STIJENA

golotinja

Golotinja i prateće pojave

Tek predjem kucni prag i imam sta da vidim. U prvom planu izbacene grudi, dekolte izvol'te, guzice sijevaju sa svih strana, nekad mislim kijamet ce, gdje nam je obraz.. ili gdje su granice dobrog ukusa !? Ma jok, kakva ja i svetica, i sama volim pokazati atribute, ali brate dragi zna se kako, kome i koliko..

Opširnije...

komadic

Jedan mali Komadić

Komadić ...ma ja, pomislit će mnogi od vas na jelo ili nešto sasvim drugo..

Uglavnom, želim nešto da kažem i pišem o jednom malom Komadiću ... duše,ljubavi i topline...

Opširnije...

mdm

Šta ljubav ima s tim

Ne mogu spavati. Čudno, preumorna sam i noge mi olovne, kapci na pola koplja, a glava ko globus. Okreće se pod naletom misli, sve nekako sumornijih i teških, a nije da se ne trudim. Pokušavam maštati, sanjariti, onako lijepo, romantično, ko pravo žensko. Ali jok. Nigdje romantike i onog osjećaja miline u grudima što grije i rastapa oštre ledenice oko moga srca. Pitam se jel ovako u svakoga?

Opširnije...

mdm

UDALJAVANJE OD VJERE

Priznat ću vam, ponukana jednim tekstom na forumu, odlučih se javno upitati jesam li se ikad približila vjeri ili sam se udaljila od nje. Razmišljam o tome već duže vrijeme i što više želim sama spoznati, toliko se sve više zbunjujem.

Opširnije...

lopov

Sitni lopovluci sa krupnim posljedicama !

U nedostatku moralnih i inih kriterija za sitnis cemo prodati sve sto nas odredjuje i onda cemo kao gluha pascad po bijelom svijetu lunjati spoticuci se na svaciju opasku kao ciljanu na nas, a fol neduzni. Jos i mogu razumjeti pasivne, briga ne manjka nikome, prehraniti porodicu, ne dobiti otkaz, otplatiti kredit, ispuniti ocekivanja, ma prezivjeti golu svakodnevicu,

Opširnije...

mdm

Stres

Bezglavo jurim ulicama pokušavajući da otkrijem ljepotu u vreloj noći. Nervozno sakupljam mokre maramice po džepovima. Brišem lice i rukom mahnem koji put tražeći dašak svježine. Uzalud. Onda duboko uzdahnem, a ono me želudac opomene da se previše ne istežem jer bol prodire do mozga.

Opširnije...

Popularno-kolumne

left

Zabava

Linkovi