webPortal STIJENA

Kako znati da vam žena daje zeleno svjetlo?

Muškarčev uspjeh u udvaranju obično ovisi o njegovoj sposobnosti prepoznavanja i odgovaranja na ženine neverbalne poruke, pa je svakako korisno naučiti protumačiti najčešće geste kojima se žena koristi pri udvaranju

Žene zainteresirane za muškarca koristit će se nekim osnovnim pokretima, kao što su dodirivanje kose i zaglađivanje odjeće. Može položiti jednu ili obje ruke na bokove, okrenuti stopalo ili čitavo tijelo prema muškarcu i pojačati kontakt očima, pišu Allan i Barbara Pease u knjizi Ljubavni govor tijela u izdanju Mozaik knjige.

Ovo su najčešće geste i znakovi udvaranja kojima se žene u svim krajevima svijeta koriste ne bi li muškarcu pokazale da bi mogle biti dostupne.

Zabacivanje glave i kose

Zabacivanje glave i kose obično je prvi znak kojim će se žena poslužiti kada je u blizini muškarca koji joj se sviđa. Glava je zabačena unatrag ne bi li odmaknula kosu preko ramena ili s lica. Čak i žene s kratkom kosom koriste se s tom gestom. Njome žene suptilno pokazuju muškarcu da im je stalo do izgleda kad su s njim. Istodobno, pokretom izlažu pogledu ručni zglob čime omogućuju feromonima, mirisu privlačnosti, da 'odlebde' do muškarca.

Milovanje cilindričnog predmeta

Milovanje prsta, stalka čaše za vino, viseće naušnice, cigarete ili bilo kojeg drugog predmeta falusnog oblika nesvjesna je naznaka onoga što se ženi možda mota po glavi. Skidanje i ponovno stavljanje prstena može biti mentalna projekcija spolnog odnosa. Ako žena uz neku od ovih ili sličnih gesta još gleda izravno u vas, daje vam znake da slobodno priđete.

Dodirivanje vlastitog tijela

Naš mozak utječe na tijelo tako da ono pokazuje naše potajne želje, a isto je s dodirivanjem tijela. Žene su osjetljivije na dodir od muškarca, pa kada žena polako i senzualno dodiruje bedro, vrat ili grlo, znači da bi muškarac, ako odigra kako valja, mogao činiti isto. Istodobno, dodirivanjem same sebe, žena si predočava kako bi bilo da je tako dodiruje muškarac. Te pokrete moglo bi pratiti i polako prebacivanje noge preko noge.

Usmjeravanje koljena i poigravanje cipelom

Jedna je noga svinuta ispod druge i okrenuta je osobi koju žena smatra najzanimljivijom. Poigravanje cipelom na vršcima prstiju, također odaje dojam opuštenosti, a pomicanje cipele duž stopala ima erotski učinak. Ova kretnja unosi nemir pa mnogi muškarci zaista ne shvaćaju što im se dogodilo.

Lice na pladnju

Ovom se gestom žene služe kad žele privući muškarčevu pažnju. Žena polaže jednu ruku preko druge i spušta lice na njih kao na pladanj ne bi li mu se muškarac mogao diviti.

(tportal.hr)

Pročitajte i.....

Written on 12/02/2013, 15:20 by admin
trhulj-u-posjeti-agrokomercu-proizvodnja-pokrenuta-i-bez-abdicaFederalni ministar energetike, rudarstva i industrije Erdal Trhulj posjetio je danas proizvodnu farmu Agrokomerca u Velikoj Kladuši koju je zakupilo sarajevsko trgovinsko preduzeće Gadžo Komerc. Ova...
Written on 25/10/2014, 08:16 by emir
pala-i-akcija-gibraltar-jos-jedan-corak-sipa-e-juce-uhapseni-danas-pusteni-na-sloboduSud BiH je naložio njihovo puštanje, a na ovu odluku može se uložiti žalba Kaznenom vijeću Suda BiH u roku od 24 sata. Sud BiH je kasno večeras odbio prijedlog Tužilaštva BiH za uhapšene u akciji...
Written on 09/03/2016, 23:12 by emir
stijena--premijer-saracevic-u-radnoj-posjetiU utorak 08.03.2016. godine na području MZ Stijena, tačnije podružnice Glogovac u radnoj posjeti su boravili Premijer USK Izudin Saračević i Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi USK...
left

Zabava

Linkovi