webPortal STIJENA

Viagra dobila konkurenciju?

Ono što u Kini zapravo već dugo znaju, sada je potvrdila i moderna znanost – tablete od ginsenga mogu poslužiti kao afrodizijak!

Južnokorejsko istraživanje otkriva da muškarci koji imaju problema s erekcijom, mogu poboljšati svoje ljubavničke sposobnosti uz pomoć ginsenga.

U istraživanju je sudjelovalo stotinu muškaraca kojima su dijagnosticirani erektilni problemi. Inače, riječ je o prilično čestom problemu koji pogađa sve više muškaraca. Vjerovatno je to i razlog popularnosti viagre, no sada bi joj mogao konkurirati ginseg, prenosi Tportal.hr.

Problem je i to što kod 30 posto muškaraca koji uzimaju viagru i nije zabilježeno poboljšanje spolne moći. Većina njih nada se da će im pomoći ginseng koji je kao 'prirodni' sastojak zasigurno i zdraviji.

'Ne možemo sada reći da je ginseng, odnosno da su tablete ginsenga lijek za impotentnost, ali zasigurno na jedan način mogu pomoći muškarcima da postanu 'prpošniji' u krevetu', istaknuli su znanstvenici sa seulskog sveučilišta Yonsei.

oslobodjenje.ba

Pročitajte i.....

Written on 30/08/2013, 06:58 by emir
18-godina-od-nato-intervencije-da-je-svijet-ranije-reagirao-genocid-u-srebrenici-ne-bi-se-dogodioPrije tačno 18 godina, na današnji dan, 30. augusta 1995. godine, snage Sjevernoatalanskog saveza (NATO) predvođene Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) započele su vojnu intervenciju u Bosni i...
Written on 24/02/2013, 08:52 by admin
zena-ima-kosu-dugu-65-metaraJedna žena iz Sjedinjenih Američkih Država nije šišala svoju kosu u posljednjih 25 godina. Pozata samo pod imenom Asha, ova žena se pojavila u emisiji "Moja čudna ovisnost" televizijske mreže TLC. Kako...
Written on 07/08/2014, 10:49 by emir
kad-se-na-vrijeme-reaguje-nista-nije-nemoguce-evo-kako-je-ovaj-put-sprijecena-kataklizma-u-topcic-poljuOpćinski štab civilne zaštite Zenica, nakon dobivenih informacija o olujnom nevremenu koje je zahvatilo susjednu Hrvatsku, a kasnije i Banju Luku, odlučio je preventivno djelovati. Svu raspoloživu...
left

Zabava

Linkovi