webPortal STIJENA

Viagra dobila konkurenciju?

Ono što u Kini zapravo već dugo znaju, sada je potvrdila i moderna znanost – tablete od ginsenga mogu poslužiti kao afrodizijak!

Južnokorejsko istraživanje otkriva da muškarci koji imaju problema s erekcijom, mogu poboljšati svoje ljubavničke sposobnosti uz pomoć ginsenga.

U istraživanju je sudjelovalo stotinu muškaraca kojima su dijagnosticirani erektilni problemi. Inače, riječ je o prilično čestom problemu koji pogađa sve više muškaraca. Vjerovatno je to i razlog popularnosti viagre, no sada bi joj mogao konkurirati ginseg, prenosi Tportal.hr.

Problem je i to što kod 30 posto muškaraca koji uzimaju viagru i nije zabilježeno poboljšanje spolne moći. Većina njih nada se da će im pomoći ginseng koji je kao 'prirodni' sastojak zasigurno i zdraviji.

'Ne možemo sada reći da je ginseng, odnosno da su tablete ginsenga lijek za impotentnost, ali zasigurno na jedan način mogu pomoći muškarcima da postanu 'prpošniji' u krevetu', istaknuli su znanstvenici sa seulskog sveučilišta Yonsei.

oslobodjenje.ba

Pročitajte i.....

Written on 18/02/2013, 11:35 by admin
to-nisu-bili-meteori-sad-je-testirao-tajno-oruzjeHiljade djelatnika ruskih službi za izvanredna stanja u subotu su u regiji Čeljabinsk sanirali štete koje je napravila eksplozija meteora nad Uralom u petak. Eksplozija je oštetila zgrade, a udarni val...
Written on 01/04/2014, 06:02 by emir
7-savjeta-za-pravilnu-njegu-bebinih-zubaIako mlečni zubi neće dugo biti tu, ipak je bitno da ih održavate zdravim . To utiče na kvalitet stalnih zuba koji će kasnije da dođu, kao i na zdravlje desni. Zato pogledajte kako ispravno da se...
Written on 15/01/2013, 18:05 by admin
nova-vrsta-letece-zabe-otkrivena-u-vijetnamuRhacophorus helenae ima "svijetlobijeli trbuh i izrazito bijelu bjeloočnicu oka" a najbliža joj vrsta ima svijetložuti trbuh i žućkastu bjeloočnicu, rekla je australska zoologinja Jodi Rowley. Novu...
left

Zabava

Linkovi