webPortal STIJENA

Viagra dobila konkurenciju?

Ono što u Kini zapravo već dugo znaju, sada je potvrdila i moderna znanost – tablete od ginsenga mogu poslužiti kao afrodizijak!

Južnokorejsko istraživanje otkriva da muškarci koji imaju problema s erekcijom, mogu poboljšati svoje ljubavničke sposobnosti uz pomoć ginsenga.

U istraživanju je sudjelovalo stotinu muškaraca kojima su dijagnosticirani erektilni problemi. Inače, riječ je o prilično čestom problemu koji pogađa sve više muškaraca. Vjerovatno je to i razlog popularnosti viagre, no sada bi joj mogao konkurirati ginseg, prenosi Tportal.hr.

Problem je i to što kod 30 posto muškaraca koji uzimaju viagru i nije zabilježeno poboljšanje spolne moći. Većina njih nada se da će im pomoći ginseng koji je kao 'prirodni' sastojak zasigurno i zdraviji.

'Ne možemo sada reći da je ginseng, odnosno da su tablete ginsenga lijek za impotentnost, ali zasigurno na jedan način mogu pomoći muškarcima da postanu 'prpošniji' u krevetu', istaknuli su znanstvenici sa seulskog sveučilišta Yonsei.

oslobodjenje.ba

Pročitajte i.....

Written on 16/07/2013, 22:08 by emir
nogometasima-gomile-vrijedna-donacija-sportske-opreme-od-veterana-kluba-kolakovic-muharemaDa se svoj matični klub ne zaboravlja i da se rado sjeća svih trenutaka provedenih u njemu, pokazao je jedan od najboljih i najuspješnijih nogometaša u istoriji našeg kluba, naš sugrađanin, gospodin...
Written on 10/03/2013, 16:47 by admin
djelatnica-banke-pljackasu-vi-niste-na-redu-izvolite-cekatiAko ste mislili da je navod iz naslova vrhunac bizarnosti, prevarili ste se. Nakon što je djelatnica razbojniku rekla gdje mu je mjesto, on se 'jadan' pokunjio i poslušao je Nepoznati mladić, star...
Written on 27/01/2014, 09:47 by emir
ferrari-predstavio-bolid-za-2014-kostruktori-ga-pod-kodnim-imenom-665-razvijali-pune-dvije-godineFerrari je predstavio svoj novi bolid, F14 T. Nakon različitih izvedbi nosa od strane McLarena, Williamsa, Force Indije (mravojed) i Lotusa, ekipa iz Maranella je predstavila nešto potpuno...
left

Zabava

Linkovi