webPortal STIJENA

Zašto žene vole loše momke?

Svijet se dijeli na dobre i loše momke. Iako na kraju većina žena završi sa dobrim momcima, nekako rijetko prestaje da misli na period sa lošim, kao na najuzbudljiviji u životu. Pročitajte zbog čega su žene uvijek padale na loše momke...

Najbolje iz oba svijeta

Žene žele momka koji će biti misteriozan i buntovan u društvu, a mala maca u četiri zida. Potreba da ih prevaspitaju i udome, tako da ostanu isti, ali samo prema njima dobri rijetko uspijeva.

Neuhvatljivi su

Žene uvijek žele nešto što ne mogu da imaju. Ovo podstiče žene da maštaju o lošim momcima, jer oni privlače mnogo žena. Ukoliko pridobiju njegovu pažnju, osjećaće se važnije i vrijednije u ženskom društvu.

Misteriozni su

Ljudi koje čitamo kao otvorenu knjigu obično su dosadni. Loši momci uvijek imaju malo te misterioznosti i ne govore puno. To je ono što privlači žene, jer moraju da se trude.

Pogrešno, ali osjećaj je dobar

Dobri momci su super na duge staze, ali ta strast i šarm su češći u vezi sa lošim momkom. Sama činjenica da je jedan loš momak koji ne mari ni za koga odabrao baš nju, čini da joj klecaju koljena iako zna da to neće trajati dugo, pše Super žena.

Ničega se ne plaše

Loši momci su buntovnici, bilo da imaju razlog za to ili ne. Oni se ne plaše nikoga, ni porodice ni društva. Oni žive svoj život, imaju visok nivo samopouzdanja i nevjerovatno privlačan stav. Upravo je to ono po čemu se izdvajaju iz mase.

Stalna drama

Sve žene su kraljice drame u neku ruku, te ponekada potajno i želimo da doživimo emotivne konflikte iz omiljenih serija i filmova u stvarnosti. Dobri momci su sigurni i stabilni pa ne obezbjeđuju toliko drame, a sa lošim je ona skoro pa zagarantovana.

(banjalukalive)

Pročitajte i.....

Written on 22/07/2013, 16:53 by emir
neobican-pismeni-rad-hercegovackog-srednjoskolcaNaime, riječ je o neimenovanom hercegovačkom srednjoškolcu iz Ljubinja, a koji je imao zadatak da napiše svoj stav na temu "Nije lako biti mlad". Iako je zadata tema sama po sebi dosta kompleksna i...
Written on 07/04/2016, 16:24 by emir
rez-doo-konkurs-za-prijem-u-radni-odnosOsnovna djelatnost uspješnog rada firme REZ d.o.o. već pune dvije decenije je promet i distribucija nafte i naftnih derivata. Firma REZ d.o.o. uspješno posluje u općinama Cazin, Bihać i Bos.Krupa a...
Written on 09/03/2013, 16:13 by admin
novinar-uradio-istrazivanje-koristeci-skrivenu-kameruPoljske vlasti privremeno su zatvorile klanicu na sjeveru zemlje, za koju je utvrđeno da je koristila trulo meso za pravljenje mesnih prerađevina. BBC prenosi da je naziv kompanije, koja je ujedno...
left

Zabava

Linkovi