webPortal STIJENA

Počelo uređenje izletišta u Stijeni

Omladinska banka Cazin je, po osnovu Javnog poziva za projekte neformalnih grupa

pružila mogućnost mladima da uzmu učešće u razvoju svojih lokalnih zajednica  kroz dodjelu bespovratnih novčanih sredstava projektima neformalnih grupa mladih.

Neformalna grupa mladih iz naše Mjesne Zajednice u sastavu: Almir Kolaković,Asmir Mušić, Aziz Malić, Sanela Bajrić i Anita Hodžić uradili su projekat pod nazivom "Najljepši je na svijetu moj rodni kraj" te aplicirali kod Omladinske banke za dodjelu novčanih sredstava za realizaciju projekta.

Članovi OB Cazin su rangirali te  predložili za finansiranje 13 projekata koji su aplicirani od strane neformalnih grupa mladih ljudi u kojima je bio i projekat neformalne grupe mladih iz Stijene.

Za projekat "Najljepši je na svijetu moj rodni kraj" dodjeljena su novčana sredstva u visini 2000 KM. Ovih dana počela je realizacija ovog projekta uz aktivno učešće omladine kojim je planirano uređenje izletišta na Ičicaru sa gradnjom  šedrvana, kamina te postavljanje ljuljačka i klupa.Ovo je prva faza uređenja ovog izletišta.

Da bi ovo izletište sa zaista prelijepom lokacijom u prirodonm ambijentu sa pogledom na riječicu Horljavu i Stari grad dodatno obogatili sadržajima za odmor i rekreaciju cijele porodice potrebno je aktivnije učešće cijele zajednice .

Više slika na našoj fb stranici.

stijena.com

Pročitajte i.....

Written on 29/01/2013, 14:19 by admin
prestanite-piti-alkohol-i-evo-koje-vas-koristi-ocekujuMjesec dana nakon što prestanete piti alkohol počet će se smanjivati trbuh koji ste teškom mukom zaradili Dovoljno je da se na kratko vrijeme odreknete alkohola i vaše će vam tijelo biti vrlo zahvalno...
Written on 29/01/2013, 14:05 by admin
ljubav-iz-afrike-tragicno-zavrsila-u-beogradu-busilicom-muzu-probusila-glavuSabin Marić (30), državljanka Obale Slonovače, osumnjičena je da je ubila bušilicom supruga Branka Marića (40), člana mirovne misije pri UN, u iznajmljenom stanu na Banovom brdu u Beogradu, a potom...
Written on 07/04/2016, 16:24 by emir
rez-doo-konkurs-za-prijem-u-radni-odnosOsnovna djelatnost uspješnog rada firme REZ d.o.o. već pune dvije decenije je promet i distribucija nafte i naftnih derivata. Firma REZ d.o.o. uspješno posluje u općinama Cazin, Bihać i Bos.Krupa a...
left

Zabava

Linkovi