webPortal STIJENA

Incident u kružnom tokuOtkriveno tko je muškarac koji je pucao na ženu jer je vozila presporo

Muškarac koji je prije nekoliko dana iz čista mira pucao na 35-godišnju ženu

u Nišu jer je po njegovom ukusu vozila presporo u kružnom toku – zapravo je policajac.


Policija je uhitila 31-godišnjeg pripadnika niške policije zbog sumnje da je 18. listopada bez razloga pucao na 35-godišnju ženu iz Niša i ranio je u rame.

''Osumnjičeni policajac priznao je kazneno djelo, opravdavajući se da je bio pijan, pa nije znao što radi. Pronađen je i pištolj iz kojeg je pucao, kao i automobil koji je vozio. Pokazalo se da je u pitanju pripadnik MUP-a'', rekao je anonimni izvor za Blic.

Opsežna potraga trajala pet dana

Tijekom pet dana niška je policija provjerila čak 500 sivih automobila marke Fiat Stilo, sve dok ih trag konačno nije doveo do pravog krivca.

''Provjeravani su svi servisi, garaže, radionice, autootpadi... Policija je odradila ogroman posao'', rekao je sugovornik Blica.

Sam način na koji je izveden vatreni napad pokazao je da je riječ o o dobrom poznavatelju oružja jer je u nekoliko sekundi otvorio prozor svog automobila, repetirao oružje i ispalio hitac iz vozila u pokretu.

Podsjetimo, incident se dogodio u kružnom toku kod skretanja za nišku zračnu luku, a napadač je pobjegao nakon što je bez povoda pucao na ženu koja je djeci išla kupiti večeru.

Net.hr

Pročitajte i.....

Written on 22/02/2013, 18:55 by admin
u-saudijskoj-arabiji-se-gradi-najvisa-gradevina-na-svijetuU Saudijskoj Arabiji će ove godine početi izgradnja Kingdom Towera, koji će po okončanju radova biti najviša građevina na svijetu. Toranj će biti visok najmanje 1.000 metara. Prema prvobitnim planovima...
Written on 04/02/2013, 09:25 by emir
sverceri-gorivu-travu-koriste-kao-duhanU velikom broju slučajeva duhan koji se prodaje na ilegalnom tržištu u Bosni i Hercegovini sadrži "gorivu travu" s dodatkom duhana, pri čemu je sve skladišteno u nečistim uvjetima, podrumima, garažama...
Written on 10/02/2013, 19:50 by admin
policija-uhapsila-blizance-ali-ne-zna-kojeg-da-osudiFrancuska policija, koja istražuje niz seksualnih napada u južnom gradu Marseju, uhapsila je dva brata - identične blizance, ali ima problem koga da osudi. Braća, 24-godišnji nezaposleni vozači Elvin i...
left

Zabava

Linkovi