webPortal STIJENA

Incident u kružnom tokuOtkriveno tko je muškarac koji je pucao na ženu jer je vozila presporo

Muškarac koji je prije nekoliko dana iz čista mira pucao na 35-godišnju ženu

u Nišu jer je po njegovom ukusu vozila presporo u kružnom toku – zapravo je policajac.


Policija je uhitila 31-godišnjeg pripadnika niške policije zbog sumnje da je 18. listopada bez razloga pucao na 35-godišnju ženu iz Niša i ranio je u rame.

''Osumnjičeni policajac priznao je kazneno djelo, opravdavajući se da je bio pijan, pa nije znao što radi. Pronađen je i pištolj iz kojeg je pucao, kao i automobil koji je vozio. Pokazalo se da je u pitanju pripadnik MUP-a'', rekao je anonimni izvor za Blic.

Opsežna potraga trajala pet dana

Tijekom pet dana niška je policija provjerila čak 500 sivih automobila marke Fiat Stilo, sve dok ih trag konačno nije doveo do pravog krivca.

''Provjeravani su svi servisi, garaže, radionice, autootpadi... Policija je odradila ogroman posao'', rekao je sugovornik Blica.

Sam način na koji je izveden vatreni napad pokazao je da je riječ o o dobrom poznavatelju oružja jer je u nekoliko sekundi otvorio prozor svog automobila, repetirao oružje i ispalio hitac iz vozila u pokretu.

Podsjetimo, incident se dogodio u kružnom toku kod skretanja za nišku zračnu luku, a napadač je pobjegao nakon što je bez povoda pucao na ženu koja je djeci išla kupiti večeru.

Net.hr

Pročitajte i.....

Written on 04/01/2013, 21:19 by admin
kupovina-putem-interneta-izuzetno-popularna-u-bihU novom izdanju biznis magazina Kapital gledajte: Kupovina putem interneta je u posljednjih nekoliko godina postala izuzetno popularna u BiH. Kako i ne bi – iz svog doma moguće je naručiti baš sve što...
Written on 08/07/2013, 12:03 by emir
kome-i-zasto-je-propisan-ramazanski-postNeupitni će biti kvaliet i primljenost posta svakog postača koji da ispravan odgovor na pitanja postavljena u naslovu ovu teksta . Ramazanski post je spomenut u Kur’anu samo na jednom mjestu, u suri...
Written on 22/02/2013, 12:54 by admin
muftija-abdibegovic-sa-saradnicima-blokiran-na-granici-u-hrvatskojNa graničnom prijelazu između Bosne i Hercegovine i Hrvatske kod Slavonskog Broda već satima su blokirani travnički muftija i član Rijaseta Islamske zajednice u BiH mr. Nusret ef. Abdibegović, direktor...
left

Zabava

Linkovi