webPortal STIJENA

Lažni ljekar silovao djevojčicu koju je 'liječio od neplodnosti'!

R.S. (49) uhapšen zbog sumnje da je silovao K. F. (17) koja je dolazila kod njega na terapiju, jer je uvjerio da je neplodna i da mora da je liječi. Poslije silovanja djevojčica ostala trudna.

R.S. (49) iz Novog sela kod Šapca uhapšen je zbog sumnje da je u decembru silovao K. F. (17) u svojoj kući! Djevojka je te noći i zatrudnjela, a silovanje je prijavila tek dva mjeseca kasnije kad je, zbog spontanog pobačaja, završila u bolnici, piše "Kurir".

- Majka silovane djevojčice dugo je dolazila kod R.S., koji se bavio nadrilekarstvom, i „liječila" se zbog psihičkih problema. Žena je redovno dolazila na „terapije", a on joj je prodavao čajeve protiv depresije koje joj je naplaćivao 3.000 dinara! Ona je sa sobom dovodila i ćerku od 17 godina, a prilikom jedne od „terapija" R.S. je pregledao i djevojku.

Opipavao joj je stomak i rekao joj da „vidi" da ima ginekološke probleme i da mora hitno da počne s „terapijom", jer postoji opasnost da ostane neplodna - kaže sagovornik "Kurira". Djevojka i njena majka ozbiljno su shvatile ovu „dijagnozu", pa je djevojci hitno zakazan „pregled". Poslije nekoliko dana, otišla je kod R.S. u kuću.

Držao zaključanu djevojku cijele noći

- R.S. je djevojci prvo rekao da se skine kako bi je pregledao, a onda ju je napao i silovao! Poslije toga je K. F. zaključao u sobu i držao je zaključanu cijelu noć - prenosi "Kurir" riječi sagovornika. Tek sutradan je Radosav dozvolio djevojci da ode kući.

- Zabranio joj je da kaže roditeljima šta joj je radio i rekao joj: „Ako ispričaš šta se dogodilo, uništiću i tebe i tvoju porodicu svojim moćima" - kaže izvor "Kurira".

Da zlo bude veće, djevojka je te večeri i zatrudnjela.

- R.S. ju je svakog dana zvao, provjeravao i kontrolisao. Dva mjeseca kasnije K. F. je imala spontani pobačaj, a zbog komplikacija završila je kod ljekara. Tada je odlučila da doktorima i policiji ispriča užas kroz koji je prošla - rekao je izvor "Kurira".

Nakon saslušanja istražni sudija Višeg suda u Šapcu, odredio je osumnjičenom jednomjesečni pritvo

(kurir-info.rs)

Pročitajte i.....

Written on 06/01/2013, 08:39 by admin
tokom-pokusaja-provale-u-market-u-cazinu-ubijen-muskaracJedna osoba ubijena je večeras oko 19 sati u Cazinu, u naselju Skokovi, u obračunu ispred objekta Market Merdanović. Do ubistva je, kako je objavio Cazin.net, došlo kada je jedan muškarac pokušao...
Written on 05/02/2014, 14:56 by emir
komsic-srbija-ce-i-narednih-100-godina-negirati-zlocin-na-markalamaNa sarajevskoj pijaci Markale danas je obilježeno 20 godina od masakra, počinjenog 5.februara 1994.kada je od granata ispaljenih sa srpskih položaja iz sela Mrkovići ubijeno 68 građana Sarajeva, a...
Written on 06/10/2014, 11:44 by emir
pred-zmajevima-krucijalnih-180-minuta-pape-brine-briguNaredne dvije kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u Francuskoj odredit će sudbinu bh. reprezentacije da li će se plasirati na još jedno veliko takmičenje ili ne. Zmajevi će u petak igrati...
left

Zabava

Linkovi