webPortal STIJENA

Lažni ljekar silovao djevojčicu koju je 'liječio od neplodnosti'!

R.S. (49) uhapšen zbog sumnje da je silovao K. F. (17) koja je dolazila kod njega na terapiju, jer je uvjerio da je neplodna i da mora da je liječi. Poslije silovanja djevojčica ostala trudna.

R.S. (49) iz Novog sela kod Šapca uhapšen je zbog sumnje da je u decembru silovao K. F. (17) u svojoj kući! Djevojka je te noći i zatrudnjela, a silovanje je prijavila tek dva mjeseca kasnije kad je, zbog spontanog pobačaja, završila u bolnici, piše "Kurir".

- Majka silovane djevojčice dugo je dolazila kod R.S., koji se bavio nadrilekarstvom, i „liječila" se zbog psihičkih problema. Žena je redovno dolazila na „terapije", a on joj je prodavao čajeve protiv depresije koje joj je naplaćivao 3.000 dinara! Ona je sa sobom dovodila i ćerku od 17 godina, a prilikom jedne od „terapija" R.S. je pregledao i djevojku.

Opipavao joj je stomak i rekao joj da „vidi" da ima ginekološke probleme i da mora hitno da počne s „terapijom", jer postoji opasnost da ostane neplodna - kaže sagovornik "Kurira". Djevojka i njena majka ozbiljno su shvatile ovu „dijagnozu", pa je djevojci hitno zakazan „pregled". Poslije nekoliko dana, otišla je kod R.S. u kuću.

Držao zaključanu djevojku cijele noći

- R.S. je djevojci prvo rekao da se skine kako bi je pregledao, a onda ju je napao i silovao! Poslije toga je K. F. zaključao u sobu i držao je zaključanu cijelu noć - prenosi "Kurir" riječi sagovornika. Tek sutradan je Radosav dozvolio djevojci da ode kući.

- Zabranio joj je da kaže roditeljima šta joj je radio i rekao joj: „Ako ispričaš šta se dogodilo, uništiću i tebe i tvoju porodicu svojim moćima" - kaže izvor "Kurira".

Da zlo bude veće, djevojka je te večeri i zatrudnjela.

- R.S. ju je svakog dana zvao, provjeravao i kontrolisao. Dva mjeseca kasnije K. F. je imala spontani pobačaj, a zbog komplikacija završila je kod ljekara. Tada je odlučila da doktorima i policiji ispriča užas kroz koji je prošla - rekao je izvor "Kurira".

Nakon saslušanja istražni sudija Višeg suda u Šapcu, odredio je osumnjičenom jednomjesečni pritvo

(kurir-info.rs)

Pročitajte i.....

Written on 25/01/2013, 19:51 by admin
u-istom-danu-saznala-da-je-pobijedila-rak-i-osvojila-milion-dinaraMilena Milojković iz Niša samohrana je majka dvoje djece kojoj je 17. januar bio posebno sretan dan. Ova je 38-godišnjakinja, naime, tad saznala da je nakon jednogodišnje borbe pobijedila rak grlića...
Written on 29/06/2013, 21:10 by emir
napunio-mu-autom-betonom-jer-ga-je-zagradio-na-parkingu-videoVozač i vlasnik Chryslera 300SS ostao je “zagrađen” na parkingu na kojem je ostavio svoj automobil. Kada je došao i vidio to, odlučio je da se osveti onome ko je to učinio. Moramo reći da je...
Written on 30/12/2012, 21:47 by admin
nivo-mora-ce-porasti-za-vise-od-metar-do-2100Siromašne nacije izložene porastu nivoa mora žale se da pregovori teku previše sporo kako bi se spriječilo da manji otoci nestanu...
left

Zabava

Linkovi