webPortal STIJENA

Bužim: Tragičan završetak "Zimskih igara"

U Varoškoj Rijeci održane su zimske igre na kojima je prisustvovao i učestvovao veliki broj građana općine Bužim.

Na samom početku poslanik u skupštini USK-a gosp.Šefik Veladžić se obratio prisutnima a zatim i otvorio zimske igre.

Ovo je zamišljeno kao dobra zabava u ovim hladnim zimskim danima, međutim skokovi na skijama su veoma opasan sport, pa je tako bilo i nekoliko povreda, od kojih treba istaknuti da je prilikom skoka i pada jedan učesnik S.Z zadobio teške tjelesne povrede "pucanja glave".

Kako saznajemo, policija ni dom zdravlja nisu obajvešteni o ovim "Zimskim igrama" niti je organizator obezbjedio bilo kakve mjere po pitanju bezbjednosti učesnika. Nadamo se da će nadležni organi poduzeti mjere i podnijeti krivične prijave protiv organizatora,a ozlijeđenima želimo brz oporavak.

buzimljani.ba

Pročitajte i.....

Written on 15/03/2013, 09:52 by emir
najcuvanija-tajna-jna-dostupna-civilimaIako je Jugoslavenska narodna armija JNA u posljednjem ratu za mnoge izgubila sve pozitivne epitete , oni koji su služili tu vojsku, s razlogom još uvijek hvale čuvenu vojničku kuhinju. No, napokon je...
Written on 14/03/2014, 19:40 by emir
ovo-je-crtani-koji-je-uzdrmao-svijet-u-tri-i-pol-minute-pokazao-sta-radi-covjecanstvo-videoTrominutno ostvarenje Stevea Cuttsa pod nazivom "Čovjek" govori više od bilo koje riječi... Pogledajte zašto.
Written on 26/01/2013, 09:14 by emir
lijekovi-u-bh-apotekama-najskuplji-u-regionuNedavno istraživanje Svjetske banke pokazalo je da građani Bosne i Hercegovine već duže vrijeme plaćaju više cijene lijekova nego što je to slučaj sa susjednim zemljama. Stručnjaci Svjetske banke kao...
left

Zabava

Linkovi