webPortal STIJENA

Banjalučanka Armina Krgo izabrana za najljepšu na svijetu!

Banjalučanka Armina Nina Krgo ponijela je laskavu titulu najljepše žene na svijetu,

a na prestižnom takmičenju World's Most Beautiful Miss osvojila je prvo mjesto, dok je izabrana za drugu pratilju World's Perfect Miss.

Takmičenje, na kojem je učestovala 51 djevojka iz cijelog svijeta, održano je na Floridi, a uoči osvajanja lenti za najljepšu ženu svijeta, ova lijepa Banjalučanka na svom facebook profilu je napisala "Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova".

Rođena je 1987 god. u Banjoj Luci, a sa 11 godina se sa roditeljima i sestrom odselila u Ameriku, odnosno u Louisville, Kentucky.

Tamo je završila srednju školu i fakultet.

Trenutno živi u gradu Sellersburg u Indiani gdje se sprema za sljedeće takmičenje Miss Indiana USA.

Manekenstvom i modelingom se počela baviti još u djetinjstvu, a ovaj hobi joj je, kako kaže, u zadnje vrijeme postao sve ozbiljnija preokupacija.

U izjavi za banjalučki portal Novi front, Krgo je kazala da joj je posljednja osvojena titula jako važna, jer je izabrana među 50 savršenih djevojaka.

- Velika mi je čast da je pripala baš meni. Sa ovom titulom već imam zakazane modeling angažmane, a prvi je snimanje u Miami Floridi – dodala je Krgo.

Avaz

Pročitajte i.....

Written on 19/01/2013, 10:21 by admin
bosna-i-hercegovina-65-najmirnija-i-najstabilnija-zemljaIsland je najmirnije mjesto za život na svijetu, a Somalija najopasnije, pokazao je Globalni indeks mira za 2012. godinu koji su pripremili istraživači Instituta za ekonomiju i mir (IEP). Novinar...
Written on 29/04/2013, 20:43 by emir
atrakcija-u-drzavi-mali-velicanstvena-dzamija-od-blata-je-pravo-remek-djeloMali je država u razvoju i jedna od najsiromašnijih zemalja svijeta. Uprkos siromaštvu Mali nudi neke od najvećih turističkih atrakcija u cijeloj zapadnoj Africi, a jedna od njih upravo je ova...
Written on 07/03/2013, 16:41 by admin
qholandija-zataskava-istinu-o-srebreniciqSrebreničanin Hasan Nuhanović ogorčen je današnjom odlukom javnog tužitelja u Arnhemu jer bivši zapovjednik holandskog bataljona Ujedinjenih naroda (UN) u Srebrenici Thom Karremans, njegov zamjenik Rob...
left

Zabava

Linkovi