webPortal STIJENA

Banjalučanka Armina Krgo izabrana za najljepšu na svijetu!

Banjalučanka Armina Nina Krgo ponijela je laskavu titulu najljepše žene na svijetu,

a na prestižnom takmičenju World's Most Beautiful Miss osvojila je prvo mjesto, dok je izabrana za drugu pratilju World's Perfect Miss.

Takmičenje, na kojem je učestovala 51 djevojka iz cijelog svijeta, održano je na Floridi, a uoči osvajanja lenti za najljepšu ženu svijeta, ova lijepa Banjalučanka na svom facebook profilu je napisala "Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova".

Rođena je 1987 god. u Banjoj Luci, a sa 11 godina se sa roditeljima i sestrom odselila u Ameriku, odnosno u Louisville, Kentucky.

Tamo je završila srednju školu i fakultet.

Trenutno živi u gradu Sellersburg u Indiani gdje se sprema za sljedeće takmičenje Miss Indiana USA.

Manekenstvom i modelingom se počela baviti još u djetinjstvu, a ovaj hobi joj je, kako kaže, u zadnje vrijeme postao sve ozbiljnija preokupacija.

U izjavi za banjalučki portal Novi front, Krgo je kazala da joj je posljednja osvojena titula jako važna, jer je izabrana među 50 savršenih djevojaka.

- Velika mi je čast da je pripala baš meni. Sa ovom titulom već imam zakazane modeling angažmane, a prvi je snimanje u Miami Floridi – dodala je Krgo.

Avaz

Pročitajte i.....

Written on 29/04/2013, 20:25 by emir
najveca-drustvena-mreza-svaki-dan-gubi-na-milione-korisnika-u-svijetu-sve-manje-korisnika-facebookaTokom prošlog mjeseca Facebook je ostao bez šest miliona korisnika u Sjedinjenim Američkim državam (SAD), što je pad od četiri posto. U Velikoj Britaniji Facebook je tokom prošlog mjeseca izgubio oko...
Written on 03/11/2014, 22:10 by emir
tragedija-u-velikoj-kladusi-u-gepeku-svog-mercedesa-izgorio-kasim-halilagic-iz-todorovaU nedjelju navečer, oko 20:30 sati mještani Trna-Polje primijetili su požar u blizini svojih kuća i o tome obavijestili vatrogasce koji su brzo stigli. Vatrogasci su zatekli Mercedes u plamenu, a...
Written on 26/02/2013, 16:50 by admin
na-plazi-pronasao-svinju-s-konjskom-glavom-i-medvjedim-nogamaFotografiju koju vam prenosimo uslikao je Peter Bailey iz Tenbyja u Velikoj Britaniji dok je šetao svog psa lokalnom plažom. Blago je reći da nije mogao vjerovati svojim očima. Šetajući plažom sa...
left

Zabava

Linkovi