webPortal STIJENA

Banjalučanka Armina Krgo izabrana za najljepšu na svijetu!

Banjalučanka Armina Nina Krgo ponijela je laskavu titulu najljepše žene na svijetu,

a na prestižnom takmičenju World's Most Beautiful Miss osvojila je prvo mjesto, dok je izabrana za drugu pratilju World's Perfect Miss.

Takmičenje, na kojem je učestovala 51 djevojka iz cijelog svijeta, održano je na Floridi, a uoči osvajanja lenti za najljepšu ženu svijeta, ova lijepa Banjalučanka na svom facebook profilu je napisala "Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova".

Rođena je 1987 god. u Banjoj Luci, a sa 11 godina se sa roditeljima i sestrom odselila u Ameriku, odnosno u Louisville, Kentucky.

Tamo je završila srednju školu i fakultet.

Trenutno živi u gradu Sellersburg u Indiani gdje se sprema za sljedeće takmičenje Miss Indiana USA.

Manekenstvom i modelingom se počela baviti još u djetinjstvu, a ovaj hobi joj je, kako kaže, u zadnje vrijeme postao sve ozbiljnija preokupacija.

U izjavi za banjalučki portal Novi front, Krgo je kazala da joj je posljednja osvojena titula jako važna, jer je izabrana među 50 savršenih djevojaka.

- Velika mi je čast da je pripala baš meni. Sa ovom titulom već imam zakazane modeling angažmane, a prvi je snimanje u Miami Floridi – dodala je Krgo.

Avaz

Pročitajte i.....

Written on 24/10/2013, 20:10 by emir
evo-koje-nas-toplo-pice-cini-sretnijim-zdravijim-i-spremnijim-za-mnoge-dnevne-zadatkeRedovno ispijanje tople čokolade ili kakaa prije spavanja, može spriječiti probleme s pamćenjem kod starijih osoba, pokazali su rezultati najnovijeg istraživanja. Ali, evo kako je kakao lijek i za...
Written on 09/06/2014, 23:06 by emir
uvertira-za-argentinu-zmajevi-efikasni-budi-se-i-ibisevic-videoU posljednjem kontrolnom susretu koji je proslužio kao generalna proba za susret sa Argentinom, fudbalska reprezentacija BiH je u Guaruji savladala mladi tim Santosa 5:1. Safet Sušić je u ovom meču...
Written on 24/07/2013, 21:29 by emir
nakon-preuzimanja-omv-a-gazprom-zavrsava-rebranding-benzinskih-pumpi-u-2013-planirane-investicije-u-bih-od-90-miliona-kmDo kraja godine planiraju investicije u BiH od 90 miliona konvertibilnih maraka Gazprom pumpaBosna i Hercegovina je za "Gazprom" jedan od prioritetnih regiona kada je u pitanju razvoj te kompanije i...
left

Zabava

Linkovi