webPortal STIJENA

Čupaju prednje zube kako bi se svidjeli ženama!

Krezubo je - lijepo! Barem ako pitate stanovnike Cape Towna. Svjesno se podvrgavaju čupanju prednjih zuba i tvrde - krezubi osmijeh put je do srca svake pametne žene.

Za radno vrijeme, tu je proteza, no čim krenu u akciju, spreme je u džep.

Osmijeh od milion dolara. Barem u Cape Townu je to tako. Ova blesava tradicija traje već stoljećima, a najčudnije je što ne jenjava, već začudo s vremenom postaje sve popularnija.

"Ribari su govorili da ne mogu komunicirati govorom pa su napravili rupu u zubima kako bi komunicirali zviždanjem", kazao je Mamello iz Cape Towna.

"Kad si mlad, ovako lakše doživiš romansu s lijepom djevom. Niko ne želi ženu ili muškarca sa zubima. Kad su zubi izvađeni, lakše izvodiš čin snubljenja", rekao je Henrik, koji također dolazi iz Cape Towna.

Cape Town je poznat kao jedan od najnasilnijih gradova na svijetu, a gangsteri su poraženima znali čupati prednje zube kao trofej. Ovako im barem niko ne može uzeti ponos.

"Kad sam s bakom grickao lješnjake, uvijek se žalila da bi voljela opet imati svoje zube. Zato nema šanse da ja izvadim svoje", tako govori dečko koji nikada neće postati cool. Njegov se prijatelj želi uspeti na društvenoj ljestvici te izjavljuje: "Kad sam bio u šestom razredu, htio sam si izvaditi zube, ali bio sam jako mlad i bojao sam se zubara. Zbog toga devet godina poslije i dalje u ustima imam zube. To ne želim".

Ima sreću što ovdje nije problem naći zubara koji će ti izvaditi zdrave zube. Samo ga treba dodatno podmazati.

Što jest jest, ovo je higijenskije jer koliko god izgledali smiješno, statistika govori da ovi krezubi ljudi imaju 33 posto manju šansu za dobivanje karijesa.

(rtl.hr)

Pročitajte i.....

Written on 24/08/2013, 20:53 by emir
cijeli-grad-u-neboderu-mozete-li-zamisliti-zivot-na-220-spratu-videoCijeli grad u jednom neboderu! Samoodrživi Sky City u kineskoj pokrajini Hunan treba za sedam mjeseci izrasti u grad za 30.000 stanovnika, s 4450 stanova, trgovinama, poslovnim prostorima, hotelom,...
Written on 09/01/2013, 20:28 by emir
mali-savjeti-koji-stede-puno-novca-kako-uz-sirce-vodu-limun-i-sol-odrzati-kucu-blistavo-cistomNaše majke i bake ostavile su nam u nasljedstvo vijekovima nagomilano iskustvo. To nasljedstvo se trošilo, djelimično je prevaziđeno, a ogroman dio je još u upotrebi i primjeni. sredstva za...
Written on 06/03/2013, 15:32 by admin
nedostajali-su-mu-usuljao-se-u-zatvor-da-vidi-staro-drustvoMatthew Matagran iz New Yorka tjedan dana odlazio je u zatvor i predstavljao se kao čuvar. Zatvorenicima je donosio cigarete i razgovarao s njima. Uhitili su ga Matthewu Matagranu iz New Yorka, koji...
left

Zabava

Linkovi