webPortal STIJENA

Hurem zbog misteriozne plavuše raskinula zaruke sa Džanom Atešom

Popularna turska glumica raskinula je vjeridbu. Razlog najvjerovatnije druga žena. Merijem se preselila kod drugarice, Ateš sve potvrdio.

Turska glumica Meriem Uzerli raskinula je vjeridbu sa Džanom Atešom. Poznati par je stavio tačku na svoju ljubav, a to je turski milioner potvrdio za tamošnje medije.

Popularna Hurem je na nagovor prijateljice otišla do restorana u kojem je njen sada već bivši vjerenik ručao sa nepoznatom plavušom. Istog dana, glumica je napustila zajednički stan i preselila se kod drugarice, a vijest o raskidu Istanbulom se pronijela brzinom svjetlosti.

Kako se i očekivalo, Merjem nije željela da potvrdi priču o raskidu, a činjenicu da se preselila kod prijateljice pokušala je da opravda dolaskom prijatelja iz Njemačke sa kojim navodno želi da provede nekoliko dana.

Ipak, Ateš objavio da su se on i Meriem rastali uz opasku da je sve u životu moguće, pa i to da se ljudi razilaze. Na pitanje da li je moguće da se pomiri s Merjem, Džan nije želio da odgovori.

(novosti.rs)

Pročitajte i.....

Written on 27/02/2014, 15:22 by emir
9-savjeta-koje-mora-znati-svaka-domacica-kako-brzo-i-lako-naostriti-makaze-kako-da-fugeOvih devet “zlatnih savjeta”, ako ih već ne znate, dobro će doći svakoj domaćici… 1. Vaše makaze bit će ponovo oštre, ako uzmete jedan komad aluminijske folije i presječete je par puta s tim...
Written on 21/02/2013, 08:41 by admin
utajeno-400-miliona-marakaProcjenili smo da je utajeno više od 400 miliona KM, kazao je direktor Porezne uprave Federacije BiH Midhat Arifović u srijedu u emisiji BHT 1 "Interview 20". Odgovarajući na brojna pitanja urednice...
Written on 06/01/2013, 10:37 by admin
aplikacija-sharekey-umjesto-kljucaAplikacija ShareKey namijenjena pametnim telefonima otključava i zaključava vaša vrata. Dovoljno im je samo približiti mobitel. Ona može biti korisna i ukoliko imate goste ili vam majstor dolazi kada...
left

Zabava

Linkovi