webPortal STIJENA

Hurem zbog misteriozne plavuše raskinula zaruke sa Džanom Atešom

Popularna turska glumica raskinula je vjeridbu. Razlog najvjerovatnije druga žena. Merijem se preselila kod drugarice, Ateš sve potvrdio.

Turska glumica Meriem Uzerli raskinula je vjeridbu sa Džanom Atešom. Poznati par je stavio tačku na svoju ljubav, a to je turski milioner potvrdio za tamošnje medije.

Popularna Hurem je na nagovor prijateljice otišla do restorana u kojem je njen sada već bivši vjerenik ručao sa nepoznatom plavušom. Istog dana, glumica je napustila zajednički stan i preselila se kod drugarice, a vijest o raskidu Istanbulom se pronijela brzinom svjetlosti.

Kako se i očekivalo, Merjem nije željela da potvrdi priču o raskidu, a činjenicu da se preselila kod prijateljice pokušala je da opravda dolaskom prijatelja iz Njemačke sa kojim navodno želi da provede nekoliko dana.

Ipak, Ateš objavio da su se on i Meriem rastali uz opasku da je sve u životu moguće, pa i to da se ljudi razilaze. Na pitanje da li je moguće da se pomiri s Merjem, Džan nije želio da odgovori.

(novosti.rs)

Pročitajte i.....

Written on 30/01/2013, 21:10 by admin
sad-skola-dozvolila-djeci-da-klanjaju-tokom-nastaveDo sada ovu školu pohađa 10 učenika kojima je dopušteno da napuštaju nastavu u vrijeme namaza "Parkdale High School" je srednja škola u Americi, koja je odlučila svojim učenicima omogućiti da za...
Written on 30/11/2013, 22:10 by emir
stize-najhladnija-zima-u-zadnjih-100-godina-72-dana-temperatura-ce-biti-ispod-nuleDominik Jung, njemački meteorolog koji je iznio ovu tvrdnju, kaže kako će zima biti izuzetno jaka. Decembar i januar će na Balkanu biti jako hladni, dok će februar biti malo toplija. Jung kaže kako je...
Written on 24/02/2013, 16:07 by admin
majka-lijecenog-narkomana-sa-vlastitim-djetetom-sam-prosla-dugogodisnji-pakaoUrednica na RTV-u USK-a Bihać Gorica Bukić novinarka je već punih 25 godina, aktivna je u društvu, predsjednica je Upravnog odbora Udruženja roditelja koji se bore protiv droga, a i sama je prošla...
left

Zabava

Linkovi