webPortal STIJENA

Mostarac ponudio iPhone 4s u zamjenu za 'intimno druženje'

Na jednom bh. internet-oglasniku osvanula je ponuda u kojoj korisnik iz Mostara nudi svoj mobilni telefon iPhone 4s u zamjenu, kako je naveo u oglasu, za "intimno i diskretno druženje sa ženskom osobom"!

- Uz telefon dolaze još i punjač, slušalice i gumena maska... Diskrecija je 100 posto zajamčena - naveo je Mostarac u svom oglasu u kojem je ostavio i broj telefona, na koji su ga novinari Dnevnog avaza i pozvali.

Muškarac koji nam se javio nije htio otkrivati svoj identitet. Samo je kazao da je žrtva neslane šale svojih prijatelja, koji su htjeli na ovaj način da ga "malo zezaju".

- Oglas uistinu nije moj, prijatelji su ga postavili da bi me zezali. Ja sam ozbiljan čovjek, studiram i radim i nisam od tog posla - kazao nam je ovaj Mostarac.

Na pitanje je li, usprkos tome, imao pozive zainteresiranih žena, kazao je "da jeste te da je navala bila velika". Istakao je da su ga najviše zvale Mostarke, iako je bilo poziva iz cijele Hercegovine.

- Nakon ovog morat ću promijeniti broj mobitela, jer ne mogu svima objašnjavati da nisam postavio oglas - dodao je Mostarac.

(bljesak.info/avaz)

Pročitajte i.....

Written on 11/05/2013, 19:37 by emir
bosanske-piramide-atrakcija-i-svetiste-za-turiste-kontroverza-za-bh-gradaneProšlo je sedam godina otkako su otkrivene građevine koje su poljuljale historijske činjenice i uzburkale bh, ali i svjetsku javnost. Mali bh. grad Visoko od 2006. godine postao je glavna atrakcija...
Written on 11/02/2015, 18:13 by emir
svjetski-mediji-sute-o-klasicnoj-egzekuciji-troje-studenata-u-sad-uSvjetski mediji, pogotovo oni američki, objavili su tek jedan ili dva teksta o klasičnoj egzekuciji nedužnih studenata islamske vjeroispovijesti Deaha Shaddyja Barakata (23), Yusor Mohammad (21) i...
Written on 31/01/2013, 17:28 by admin
bugari-se-okrecu-proizvodnji-zlataU Bugarskoj su prošle godine proizvedena 5.302 kilograma zlata, što je svrstava na drugo mjesto u Europi nakon Rusije. Stručnjak u Ministarstvu ekonomije Elka Mladenova izjavila je kako su prošle...
left

Zabava

Linkovi