webPortal STIJENA

Mostarac ponudio iPhone 4s u zamjenu za 'intimno druženje'

Na jednom bh. internet-oglasniku osvanula je ponuda u kojoj korisnik iz Mostara nudi svoj mobilni telefon iPhone 4s u zamjenu, kako je naveo u oglasu, za "intimno i diskretno druženje sa ženskom osobom"!

- Uz telefon dolaze još i punjač, slušalice i gumena maska... Diskrecija je 100 posto zajamčena - naveo je Mostarac u svom oglasu u kojem je ostavio i broj telefona, na koji su ga novinari Dnevnog avaza i pozvali.

Muškarac koji nam se javio nije htio otkrivati svoj identitet. Samo je kazao da je žrtva neslane šale svojih prijatelja, koji su htjeli na ovaj način da ga "malo zezaju".

- Oglas uistinu nije moj, prijatelji su ga postavili da bi me zezali. Ja sam ozbiljan čovjek, studiram i radim i nisam od tog posla - kazao nam je ovaj Mostarac.

Na pitanje je li, usprkos tome, imao pozive zainteresiranih žena, kazao je "da jeste te da je navala bila velika". Istakao je da su ga najviše zvale Mostarke, iako je bilo poziva iz cijele Hercegovine.

- Nakon ovog morat ću promijeniti broj mobitela, jer ne mogu svima objašnjavati da nisam postavio oglas - dodao je Mostarac.

(bljesak.info/avaz)

Pročitajte i.....

Written on 06/03/2013, 13:14 by admin
proveli-noc-na-ulici-kako-bi-kupili-karteNavijačka groznica trese Bosnu i Hercegovinu pred uzvratni susret sa Grčkom u Zenici Stotinjak navijača nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine provelo je noć ispred poslovnice Centrotransa u...
Written on 07/03/2013, 18:17 by admin
zenski-je-mozak-manji-i-ucinkovitijiIstraživanja o razlikama između muškog i ženskog mozga stalna su meta znanstvenika Već se odavno zna da je ženski mozak osam posto manji od muškog, pa znanstvenike cijelo vrijeme zanima kako je moguće...
Written on 08/01/2013, 12:22 by admin
muz-90-tuzi-familiju-supruge-15-jer-se-zakljucala-prve-bracne-veceriDevedesetogodišnji muškarac iz Saudijske Arabije tuži porodicu svoje petnaestogodišnje supruge jer se zaključala u sobu prve bračne večeri. Prestrašena tinejdžerka zaključala su u sobu i bila u njoj...
left

Zabava

Linkovi