webPortal STIJENA

Mostarac ponudio iPhone 4s u zamjenu za 'intimno druženje'

Na jednom bh. internet-oglasniku osvanula je ponuda u kojoj korisnik iz Mostara nudi svoj mobilni telefon iPhone 4s u zamjenu, kako je naveo u oglasu, za "intimno i diskretno druženje sa ženskom osobom"!

- Uz telefon dolaze još i punjač, slušalice i gumena maska... Diskrecija je 100 posto zajamčena - naveo je Mostarac u svom oglasu u kojem je ostavio i broj telefona, na koji su ga novinari Dnevnog avaza i pozvali.

Muškarac koji nam se javio nije htio otkrivati svoj identitet. Samo je kazao da je žrtva neslane šale svojih prijatelja, koji su htjeli na ovaj način da ga "malo zezaju".

- Oglas uistinu nije moj, prijatelji su ga postavili da bi me zezali. Ja sam ozbiljan čovjek, studiram i radim i nisam od tog posla - kazao nam je ovaj Mostarac.

Na pitanje je li, usprkos tome, imao pozive zainteresiranih žena, kazao je "da jeste te da je navala bila velika". Istakao je da su ga najviše zvale Mostarke, iako je bilo poziva iz cijele Hercegovine.

- Nakon ovog morat ću promijeniti broj mobitela, jer ne mogu svima objašnjavati da nisam postavio oglas - dodao je Mostarac.

(bljesak.info/avaz)

Pročitajte i.....

Written on 27/02/2013, 19:27 by admin
aplikacijom-za-analizu-urina-utvrdite-imate-li-dijabetes-rakSmartphone-aplikacija za analizu urina predstavljena je danas na konferenciji TED u Los Angelesu, prenosi BBC. Uchek koristi kameru mobitela kako bi analizirao mokraćom natopljenu trakicu i na taj...
Written on 16/01/2013, 16:48 by admin
sve-za-dobru-fotografiju-priblizila-se-nosorogu-i-zavrsila-u-bolniciNesretna žena nakon bliskog susreta s nosorogom završila u bolnici s probijenim plućima i slomljenim rebrima Postoji trenutak kada ne treba poslušati "eksperte za afričku divljinu". Jedan od tih...
Written on 24/01/2013, 16:00 by admin
stranka-indijkama-dijeli-21000-nozeva-da-se-mogu-odbranitiJedna ekstremno desna stranka u Indiji počela je da dijeli hiljade noževa ženama u jednoj državi na zapadu zemlje kako bi im pomogla da se brane u slučaju napada, nakon što je u decembru grupa mladića...
left

Zabava

Linkovi