webPortal STIJENA

Mostarac ponudio iPhone 4s u zamjenu za 'intimno druženje'

Na jednom bh. internet-oglasniku osvanula je ponuda u kojoj korisnik iz Mostara nudi svoj mobilni telefon iPhone 4s u zamjenu, kako je naveo u oglasu, za "intimno i diskretno druženje sa ženskom osobom"!

- Uz telefon dolaze još i punjač, slušalice i gumena maska... Diskrecija je 100 posto zajamčena - naveo je Mostarac u svom oglasu u kojem je ostavio i broj telefona, na koji su ga novinari Dnevnog avaza i pozvali.

Muškarac koji nam se javio nije htio otkrivati svoj identitet. Samo je kazao da je žrtva neslane šale svojih prijatelja, koji su htjeli na ovaj način da ga "malo zezaju".

- Oglas uistinu nije moj, prijatelji su ga postavili da bi me zezali. Ja sam ozbiljan čovjek, studiram i radim i nisam od tog posla - kazao nam je ovaj Mostarac.

Na pitanje je li, usprkos tome, imao pozive zainteresiranih žena, kazao je "da jeste te da je navala bila velika". Istakao je da su ga najviše zvale Mostarke, iako je bilo poziva iz cijele Hercegovine.

- Nakon ovog morat ću promijeniti broj mobitela, jer ne mogu svima objašnjavati da nisam postavio oglas - dodao je Mostarac.

(bljesak.info/avaz)

Pročitajte i.....

Written on 27/01/2013, 07:48 by admin
prodala-kucu-i-dala-mu-zivotnu-ustedevinu-on-pobjegao-sa-novcem-i-ostavio-je-na-uliciNa ljetovanju u Turskoj, gospođa (50) zaljubila se u duplo mlađeg ljubavnika. Zbog njega je prodala kuću i dala cjelokupnu životnu ušteđevinu, a potom ostala i bez ljubavnika, i bez novca i kuće, ali i...
Written on 28/02/2013, 17:37 by admin
molba-za-zivot-nedzadova-bolest-se-ponovo-aktiviralaBaš kad smo se ponadali da je izlječenje Nedžada Beširevića već blizu, njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo. Bolest se ponovo aktivirala i Nedžad će narednih mjesec dana ponovo morati na...
Written on 25/03/2013, 10:39 by emir
objavljena-nova-lista-nesigurnih-artikala-djeciji-proizvodi-najopasnijiAgencija za nadzor nad tržištem BiH objavila je listu "proizvoda pod lupom" na našem tržištu za tekuću godinu. Listu čini 70 neprehrambenih proizvoda, uglavnom za dječiju upotrebu. U pojedinim...
left

Zabava

Linkovi