webPortal STIJENA

Mostarac ponudio iPhone 4s u zamjenu za 'intimno druženje'

Na jednom bh. internet-oglasniku osvanula je ponuda u kojoj korisnik iz Mostara nudi svoj mobilni telefon iPhone 4s u zamjenu, kako je naveo u oglasu, za "intimno i diskretno druženje sa ženskom osobom"!

- Uz telefon dolaze još i punjač, slušalice i gumena maska... Diskrecija je 100 posto zajamčena - naveo je Mostarac u svom oglasu u kojem je ostavio i broj telefona, na koji su ga novinari Dnevnog avaza i pozvali.

Muškarac koji nam se javio nije htio otkrivati svoj identitet. Samo je kazao da je žrtva neslane šale svojih prijatelja, koji su htjeli na ovaj način da ga "malo zezaju".

- Oglas uistinu nije moj, prijatelji su ga postavili da bi me zezali. Ja sam ozbiljan čovjek, studiram i radim i nisam od tog posla - kazao nam je ovaj Mostarac.

Na pitanje je li, usprkos tome, imao pozive zainteresiranih žena, kazao je "da jeste te da je navala bila velika". Istakao je da su ga najviše zvale Mostarke, iako je bilo poziva iz cijele Hercegovine.

- Nakon ovog morat ću promijeniti broj mobitela, jer ne mogu svima objašnjavati da nisam postavio oglas - dodao je Mostarac.

(bljesak.info/avaz)

Pročitajte i.....

Written on 23/01/2014, 21:26 by emir
najgori-zatvor-na-svijetu-nikad-necete-vidjeti-nesto-slicnoFotograf Giles Clarke je otkrio nevjerovatan zatvorski sustav. U El Salvadoru zatvorenike drže poput životinja, zarobljavajući ih u kavezima. Zatvorskim čuvarima, ovi ljudi nisu vrijedniji od pasa....
Written on 14/03/2013, 13:12 by admin
zivot-pocinje-u-pedesetimaŽene u pedesetima se danas osjećaju sve bolje s godinama, sretnije su i više avanturistički nastrojene Pedesete su nove ... ne znamo bi li rekli četrdesete ili tridesete, jer je istraživanje pokazalo...
Written on 20/01/2013, 10:57 by admin
zbog-ismijavanja-na-facebooku-djevojcica-u-srbiji-dozivjela-sok-od-kojeg-joj-je-stalo-srceIzvor iz policije kaže da su oni pred kraj prvog polugodišta njenu fotografiju, na kojoj se vidi razrokost, postavili na Facebook, a ispod nje su uvredljivo komentarisali. Četrnaestogodišnja djevojčica...
left

Zabava

Linkovi