webPortal STIJENA

Odriču se miliona zbog uklete kuće

Kuća u Portsmouthu u Velikoj Britaniji bila je na prodaju po cijeni od 375.000 funti no, nakon što je niko nije htio kupiti, na koncu je poklonjena.

Jedan od razloga koji je navodno odbijao kupce je to što je kuća ukleta. Naime, stara kuća ima dugu prošlost, a trenutni stanovnici su duhovi zbora opatica te brojne nevidljive ruke koje dodiruju one koji se usude prošetati hodnicima.

Hodnicima se navodno čuje i šapat djece pa se tako čini da postoji cijeli spektar zbog kojeg je život u kući neugodan. Prijašnji vlasnik David Scanla, izjavio je za The Telegraph da on nikada nije imao problema s duhovima, iako ih je često viđao.

Osim duhova, posjed privlači i 'čudne likove' koji dolaze provjeriti je li stvarno ukleta pa Scanla upozorava nove vlasnike da će trebati biti na oprezu, prenosi Hot.

Uz ovakvo oglašavanje, nije niti čudo da je kuća na kraju poklonjena udruzi koja će je pokušati učiniti turističkom atrakcijom.

(hot.net.hr)

Pročitajte i.....

Written on 15/08/2013, 20:19 by emir
istrazivanje-pokazalo-djeca-sve-vise-zive-uz-mobitele-i-laptopPosljednja istraživanja pokazuju da djeca diljem naprednog svijeta odrastaju tako što nekoliko sati dnevno gledaju u neku vrstu ekrana, bilo da se radi o televizoru, kompijuteru, tabletu ili mobilnom...
Written on 03/01/2013, 13:45 by admin
bliznakinje-se-porodile-na-isti-danDvije majke-bliznakinje iz Ohioa porodile su se posljednjeg dana 2012. godine sa svega dva sata razlike. Lokalni mediji prenose da 19-godišnje majke Aimee i Ashlee Nelson nisu planirale istovremeni...
Written on 08/03/2013, 14:26 by admin
vjencanjem-preko-skypea-do-americkog-drzavljanstvaU Sjedinjenim Američkim Državama je sve više brakova koji se sklapaju putem Skypea - mlade i mladoženje iz cijelog svijeta masovno ulaze u brak putem ovog internet programa sa Amerikancima te na taj način...
left

Zabava

Linkovi