webPortal STIJENA

Odriču se miliona zbog uklete kuće

Kuća u Portsmouthu u Velikoj Britaniji bila je na prodaju po cijeni od 375.000 funti no, nakon što je niko nije htio kupiti, na koncu je poklonjena.

Jedan od razloga koji je navodno odbijao kupce je to što je kuća ukleta. Naime, stara kuća ima dugu prošlost, a trenutni stanovnici su duhovi zbora opatica te brojne nevidljive ruke koje dodiruju one koji se usude prošetati hodnicima.

Hodnicima se navodno čuje i šapat djece pa se tako čini da postoji cijeli spektar zbog kojeg je život u kući neugodan. Prijašnji vlasnik David Scanla, izjavio je za The Telegraph da on nikada nije imao problema s duhovima, iako ih je često viđao.

Osim duhova, posjed privlači i 'čudne likove' koji dolaze provjeriti je li stvarno ukleta pa Scanla upozorava nove vlasnike da će trebati biti na oprezu, prenosi Hot.

Uz ovakvo oglašavanje, nije niti čudo da je kuća na kraju poklonjena udruzi koja će je pokušati učiniti turističkom atrakcijom.

(hot.net.hr)

Pročitajte i.....

Written on 15/02/2013, 18:59 by admin
kako-saznati-kad-vas-neko-iskljuci-s-liste-prijateljaŽelite li saznati svaki puta kada vas netko isključi s liste prijatelja na Facebooku? Na ovoj društvenoj mreži ne postoji način da vidite ovu informaciju, pa ako pomno ne pratite listu prijatelja,...
Written on 02/01/2013, 09:23 by emir
malo-mjesto-u-hrvatskoj-dobiva-dzamiju-u-rekordnom-roku-skupili-novac-za-zemljisteU petak, 28.12.2012. godine predsjednik Mešihata IZ u Hrvatskoj muftija dr. Aziz ef. Hasanović posjetio je dva džemata na području Medžlisa Islamske zajednice Karlovac, Maljevac i Bogovolju. Radnom...
Written on 28/01/2013, 16:14 by admin
nova-federacija-u-aprilu-2014-nema-treceg-entiteta-trazi-se-normalniji-sustavGrupa pravnih stručnjaka koju je okupilo američko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini do kraja aprila definirat će prijedloge za mogući preustroj Federacije BiH, a za sada je izvjesno samo kako neće biti...
left

Zabava

Linkovi