webPortal STIJENA

PROBLEMI NA SNIMANJU POPULARNE SERIJE: Sulejmanova žena počupala Hurem

Zakonita supruga glumca Halit Ergenča, popularnog sultana Sulejmana, turska glumica Berguzar Korel prekinula je snimanje serije ''Sulejman Veličanstveni'',

jer nije mogla da podnese strasne poljupce koje je njen muž razmjenjivao s Hurem, tačnije glumicom Merijem Uzerli
Serija "Šeherezada" je polako pala u zaborav, a njeno mjesto u srcima gledalaca zauzela je nova ljepotica, crvenokosa Hurem, koju glumi Merijem Uzerli. Između Šeherezade u jednoj seriji i Hurem u drugoj seriji stoji jedan čovjek - glumac Halit Ergenč.

Sve bi bilo u redu da u stvarnom životu Halit Ergenč nije suprug Berguzar Korel. Berguzar nije mogla da istrpi Merijem na snimanju ljubavnih scena u kojima Sulejman i Hurem međusobno razmjenjuju poljupce i milovanja, prenose Nezavisne.

Berguzar je zahtijevala da prisustvuje snimanju takvih scena, a kad joj je prekipjelo - došlo je do incidenta. Ljubomorna Berguzar napala je Merijm Uzerli i snimanje je moralo da se prekine.

"Upala je na snimanje i povukla Merijem za rame, uhvativši je pritom i za kosu. Počela je da psuje i da je čupa, Uzerli je vrištala, a Halit je počeo da urla na svoju ženu, pokušavajući da ih razdvoji. Po svemu sudeći, on više ne želi da toleriše ispade ljubomorne supruge. U studiju je nastao haos, snimanje je prekinuto, a samo zbog Halita reditelj nije naglavačke izbacio Berguzar", napisao je turski list "Haberler".

To je bilo po treći put da Berguzar prekida snimanje. Merijem je, u stilu Hurem, kolegi Halitu preporučila da sljedeći put prije snimanja kod kuće veže ženu, aludirajući na to da je poprilično ljubomorna, navode Nezavisne.

Paralelno sa snimanjem epizoda "Sulejmana Veličanstvenog" turski mediji su počeli da pišu i o problemima u njihovom naizgled skladnom braku, jer je Berguzar bila ljubomorna na ljubavne scene koje je njen suprug snimao s koleginicom Merijem Uzerli.

Merijem je pozvala Berguzar na razgovor uz čaj, ali joj ona još nije odgovorila.

DEPO PORTAL

Pročitajte i.....

Written on 08/03/2013, 14:27 by admin
prodala-2-kcerke-a-treca-gratisIndijka, koju je pijani muž izbacio na ulicu, prodala je svoje dve kćerke za dve funte, dok je treće dete dala besplatno. Purnima Halder (35) tvrdi da je bila u bezizlaznoj situaciji zbog koje je...
Written on 10/01/2013, 16:19 by admin
revolucionarni-pokret-bih-stvarno-budenje-naroda-ili-jos-jedna-propala-facebook-revolucijaRevolucionarni pokret BiH, kako se predstavljaju još uvijek anonimni administratori stranice na Facebooku, najavili su za subotu, sa početkom u 12 sati, masovne proteste u svim većim gradovima...
Written on 03/02/2013, 18:42 by admin
bosni-i-hercegovini-prijeti-qbijela-kugaqPrema rezultatima istraživanja Svjetske banke o temi "Pokazatelji svjetskog razvoja", najveću stopu rasta prirodnog prirasta među zemljama Balkana zabilježit će Kosovo. Naime, prema najnovijim podacima...
left

Zabava

Linkovi