webPortal STIJENA

PROBLEMI NA SNIMANJU POPULARNE SERIJE: Sulejmanova žena počupala Hurem

Zakonita supruga glumca Halit Ergenča, popularnog sultana Sulejmana, turska glumica Berguzar Korel prekinula je snimanje serije ''Sulejman Veličanstveni'',

jer nije mogla da podnese strasne poljupce koje je njen muž razmjenjivao s Hurem, tačnije glumicom Merijem Uzerli
Serija "Šeherezada" je polako pala u zaborav, a njeno mjesto u srcima gledalaca zauzela je nova ljepotica, crvenokosa Hurem, koju glumi Merijem Uzerli. Između Šeherezade u jednoj seriji i Hurem u drugoj seriji stoji jedan čovjek - glumac Halit Ergenč.

Sve bi bilo u redu da u stvarnom životu Halit Ergenč nije suprug Berguzar Korel. Berguzar nije mogla da istrpi Merijem na snimanju ljubavnih scena u kojima Sulejman i Hurem međusobno razmjenjuju poljupce i milovanja, prenose Nezavisne.

Berguzar je zahtijevala da prisustvuje snimanju takvih scena, a kad joj je prekipjelo - došlo je do incidenta. Ljubomorna Berguzar napala je Merijm Uzerli i snimanje je moralo da se prekine.

"Upala je na snimanje i povukla Merijem za rame, uhvativši je pritom i za kosu. Počela je da psuje i da je čupa, Uzerli je vrištala, a Halit je počeo da urla na svoju ženu, pokušavajući da ih razdvoji. Po svemu sudeći, on više ne želi da toleriše ispade ljubomorne supruge. U studiju je nastao haos, snimanje je prekinuto, a samo zbog Halita reditelj nije naglavačke izbacio Berguzar", napisao je turski list "Haberler".

To je bilo po treći put da Berguzar prekida snimanje. Merijem je, u stilu Hurem, kolegi Halitu preporučila da sljedeći put prije snimanja kod kuće veže ženu, aludirajući na to da je poprilično ljubomorna, navode Nezavisne.

Paralelno sa snimanjem epizoda "Sulejmana Veličanstvenog" turski mediji su počeli da pišu i o problemima u njihovom naizgled skladnom braku, jer je Berguzar bila ljubomorna na ljubavne scene koje je njen suprug snimao s koleginicom Merijem Uzerli.

Merijem je pozvala Berguzar na razgovor uz čaj, ali joj ona još nije odgovorila.

DEPO PORTAL

Pročitajte i.....

Written on 09/03/2013, 17:21 by admin
sami-cemo-sebi-praviti-nove-organeRuski naučnici su stvorili vještačko tkivo koje bi trebalo da zamjeni povrijeđene organe. Vještačko tkivo napravljeno je na Institut hemijske biologije i bazične medicine u Novosibirsku, nakon nekoliko...
Written on 18/01/2014, 09:18 by emir
sokantna-istina-o-osvjezivacima-vazduhaPrije nego pošpricate prostor nekim od osvježivača vazduha, stavite u utičnicu osvježivač na bazi ulja ili zapalite mirišljavu svijeću, potrebno je da dva puta razmislite. Mi smo bili totalno šokirani...
Written on 16/04/2013, 21:14 by emir
plutala-28-godina-do-usca-neretve-stigla-poruka-u-boci-iz-kanadeNa ušće Neretve je doplutalo pismo u boci koje je prije 28 godina poslano iz daleke Kanade. Kitesurferi kojima je ušće Neretve jedno od omiljenijih mjesta zbog pogodnih vjetrova su se iznenadili kada...
left

Zabava

Linkovi