webPortal STIJENA

Umjesto draguljarnice probili zid fast fooda

Dvojica ne baš spretnih pljačkaša pokušala su iskopati tunel do draguljarnice ne bi li se dočepali dragog kamenja i zlata, ali njihov je plan pošao po zlu.

Dva australijska pljačkaša provalila su u WC koji se nalazi iza zgrade u kojoj su smještene draguljarnica i restoran brze hrane.

Daljnji cilj bila im je draguljarnica do koje su pokušali doći razbivši zid polugom, ali na njihovo veliko iznenađenje zid koji su probili nije ih doveo tamo gdje su planirali, piše DailyMail.

Čini se, kako su se preračunali pa su završili u restoranu brze hrane, ali ni to ih nije zaustavilo u pljačkaškom pohodu pa su iz blagajne restorana brzo zgrabili oko 1000 funti i pobjegli.

Ali, da stvar bude još bolja, prema dokumentima suda iz Southporta, provala u restoran bila je treći pokušaj ovih lopova da opljačkaju draguljarnicu iste večeri. Prvo su pokušali razbiti izlog draguljarnice, ali nisu uspjeli, zatim su pokušali ući kroz zadnja vrata, ali završili su u pet-shopu.

Treći put su se odlučili na provalu kroz zadnji zid, ali očito im matematika nije jača strana pa su pogrešno izmjerili mjesto na koje trebaju provaliti i završili u fast-food restoranu.

Nakon što su iz restorana uzeli 1000 funti dali su se u bijeg, ali nisu se uspjeli ni sakriti kako treba pa ih je ubrzo pronašla policija.

(MOJportal)

Pročitajte i.....

Written on 23/02/2013, 15:36 by admin
njemacki-predsjednik-svi-u-eu-trebaju-govoriti-engleskiNjemački predsjednik Joachim Gauck predložio je jučer u Berlinu da engleski jezik i službeno postane zajednički jezik Europske unije, javlja londonski Guardian i njemačka agencija DPA. U tjednu u kojem...
Written on 14/02/2013, 09:15 by admin
majka-je-izgubila-i-kucu-i-sina-zbog-kurve-koja-je-htjela-samo-novacProfesor klavira prodao je kuću svoje 95-godišnje majke kako bi platio prostitutku koja mu je ispraznila džepove. David Butler i prostitutka Rachel Read krivotvorili su dokumente za kuću njegove majke,...
Written on 12/02/2013, 15:14 by admin
trojica-maloljetnika-iz-bihaca-ubila-su-svecenika-iz-koristoljubljaTri maloljetnika inicijala M.D., J.Š. i A.Č., rođeni od 1995. do 1997. godine iz Bihaća, osumnjičena su da su počinila teško ubistvo katoličkog svećenika don Mile Ivančića u bihaćkom naselju...
left

Zabava

Linkovi