webPortal STIJENA

Voditeljica: Nisam se brijala da bi je premijer vidio!

Snimak u kome se jasno vidi da „voditeljica" koja je, navodno, Dačića pozvala u televizijski studio na intervju, ispod haljine ne nosi donji veš, razbuktao je polemisanja i komentare koji su već prevazišli okvire (ne)ukusa ove skrivene kamere.

Voditeljka" koja je pred premijerom i uključenim kamerama širila noge je Branka Knežević (35), bivša „Plejbojeva" zečica i prva Srpkinja koja se slikala za naslovnu stranu hrvatskog „Plejboja".

- Ja sam manekenka, foto-model i glumica. Dugo sam radila u Milanu, mada su me zvali da radim i u Rusiji. Glumila sam dosad u tri „Nemoguće misije", tako da sam vrlo rado prihvatila i četvrti poziv autora Gorana Markovića - počinje Branka priču za Novosti u jednom novosadskom kafiću.

- Ulogu voditeljice koja će ugostiti premijera prihvatila sam kao veliki izazov. Ja sam profesionalac i ovo sam posmatrala kao što bih i nastup na bilo kakvoj modnoj reviji.

Bivša „zečica" kaže da je vjerovala produkciji i da je ponosna što su za tu ulogu izabrali baš nju.

- Koja žena se ne bi ponosila time da premijer sjedi preko puta nje i ima naklonost prema njoj. Ponosna sam što sam to bila upravo ja, samim tim što sam znala da je ispred mene tako jak, stabilan i fenomenalan čovjek, koji stvarno i treba da vodi ovu državu. Ja njega volim, i njegov sam veliki fan.

Branka priznaje da je imala veliku tremu, ali ne zbog posla, nego upravo „zbog poštovanja prema ministru policije":

- Trema je bila ogromna, ali samo zato što je preko puta mene sjedio čovjek koga izuzetno cijenim. Kad su se uključili reflektori, posmatrala sam ga ne kao Ivicu Dačića, nego kao premijera naše države... Ali, kada pogledate emisiju vidjećete u čemu je stvar. Dačić je džentlmen, a svaka žena u Srbiji bi voljela da dobije makar osmijeh od premijera.

Na konstataciju da je ipak u određenom momentu pokazala golo i neizdepilirano međunožje prvom čovjeku Vlade Srbije, Branka ponavlja da je to bio samo jedan u nizu poslovnih zadataka na koje je pristala:

- Pa, mnoge glumice se skidaju do gole kože i ništa. Činjenica je da ni mnoge pjevačice ne nose donji veš, a stoje na bini visokoj dva-tri metra. Imala sam samo tremu jer mnogo poštujem Dačića i ništa više. Mislim da je sve bilo pristojno, taman koliko premijer treba da vidi. Poenta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je vidio to što je vidio. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli.

Branka kaže da do nje posljednja dva dana dolaze samo pozitivni komentari od ljudi koji su vidjeli trejler za emisiju, a na naše pitanje hoće li dozvoliti svom četvorogodišnjem sinu Nemanji da pogleda ovu epizodu, kao iz topa odgovara:

- Naravno, zašto ne bih?! Nemanja ima samo četiri godine, ali mnogo dobro kapira. Sad je možda premali, ali kada bude imao 10, 12 znaće o čemu se radi. Mislim da treba otvoreno da pričamo o svemu, a ova tema je još jedino tabu u Srbiji. Odnos majke i djeteta mora da bude otvoren. I mene je moja majka podržala kada sam joj rekla da ću da učestvujem u ovoj „Nemogućoj misiji".

Sad da vidi premijera na ulici ili bilo gdje, Branka bi ga, kaže, izljubila i zamolila da zajedno otpjevaju „Miljacku", jer je, otkriva nam, to i njena omiljena pjesma.

- I po tome što voli da pjeva, ali i po ponašanju prema meni dok smo emisiju snimali, mogu da kažem da premijer zaista ima veliku dušu i vidi se da je dobar čovjek - zaključuje „voditeljka", koja na kraju priznaje i da bi voljela da joj dalja karijera ide u tom pravcu - glumačkom

(novosti.rs)

Povezano:

Ivica Dačić traži da se kazne odgovorni za skrivenu kameru

Pročitajte i.....

Written on 04/04/2014, 14:02 by emir
fatih-seferagic-odbio-da-se-bavi-muzikom-pored-ponude-od-30-miliona-dolaraArapske medijske kuće koje se bave muzikom, sa 30 miliona dolara ponudili su Fatihu Seferagiću saradnju, našta je Fatih odbio. Fatih Seferagić rodom je iz Bosne i Hercegovine, a rođen je u Njemačkoj,...
Written on 19/11/2015, 15:24 by emir
obiljezavanje-dana-drzavnosti-bih-uspon-na-gomilu-planinaranje-i-biciklijadaPovodom 25 .novembra Dana državnosti Republike Bosne i Hercegovine PD"Krajina" i BK „Cazin" u koordinaciji sa drugim udruženjima na nivou USK-a organizuju Planinarski pohod i Biciklijadu na području...
Written on 08/04/2014, 14:04 by emir
ceta-dala-139-sehidaU povodu obilježavanja 22.godišnjice formiranja Stijenske čete, u cazinskoj MZ Stijena održana je tradicionalna manifestacija. Turnir veterana Učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća ispred Šehidskog...
left

Zabava

Linkovi